- Krem pomidorowy z nitkami naleśnikowymi
I Ciepła kolacja
- Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim z sosem grzybowym, podana z kluseczkami i aromatycznym groszkiem cukrowym
Ciasto czekoladowe z sosem korzennym
Kawa i herbata
Zimna płyta
- rolada z indyka w Maladze
- śledzik w śmietanie
- pieczarki faszerowane serem i boczkiem
- śliwka w boczku
- kalafior panierowany
- pstrąg w galarecie
- sałatka ze szpinakiem
- galantyna drobiowa
- karczek pieczony kminkiem rzymskim pachnący
- rolada serowa
- pieczywo, masło
II Ciepła kolacja
- Roladka drobiowa z pieczonymi ziemniakami i marchewką w sezamie
III Ciepła kolacja
- Bulion pieczarkowy z kluskami mięsnymi
- 0,5 l wódki lub 0,7 l wina /parę
- 1 l coca-coli/parę
- 1 l wody mineralnej z cytryną/parę
- szampan o północy
Cena: 400 zł/parę!